19 enero 2007

Crema gelada d'avellanas del Roger

Ja tenim la primera recepta enviada per mail!!!! He de confessar que mai havia sentit parlar d’aquesta faceta "confitera" del Roger... a qui sempre l’havia afalagat pels seus "Macarrons a la Ruyert" (Compte que últimament el Miguel s’està posant i en fa uns per llepar-se els dits!) De totes maneres... Roger, em sap greu però espero tastar aquesta crema per primera vegada a casa teva... Si no, no tindré un referent per quan la faci jo!

Ingredients per a 4 persones (amb ració copiosa):

1/2 litre de llet
100g d'avellanes
5 ous
150g de sucre

Preparació:

Batre els rovells amb el sucre fins que la mescla blanquegi. Afegir les avellanes moltes, després afegir la llet bullint. Tornar al foc i escalfar fins a obtenir una crema, evitant que bulli. Deixar refredar i gelar.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Diooooos mío!!! Con lo que a mi me gustan los postres y las avellanas!! Esta crema tiene que ser la boooooooomba...
Ruyert... te has cavado tu propia tumba... Como dice Desi, no te va a quedar otra que invitarnos a probarla!!! Je je je!
Petons!

Jottunheim dijo...

Jajajajajajajaja.......

Vale vale....podeu venir....però que consti que no em sembla del tot bé...a veure si ens posem les piles, i també parlo per mi, i s'autoconvida alguna amiga que no tingui parella!! Que les dues que us heu convidat esteu ocupades....i no quedaria bé que us digués: Vale però soles....jajajajajajajaja

Quan vulgueu m'aviseu veniu!!