Ingredients per a 4 persones (amb ració copiosa):
Preparació:
Batre els rovells amb el sucre fins que la mescla blanquegi. Afegir les avellanes moltes, després afegir la llet bullint. Tornar al foc i escalfar fins a obtenir una crema, evitant que bulli. Deixar refredar i gelar.
Batre els rovells amb el sucre fins que la mescla blanquegi. Afegir les avellanes moltes, després afegir la llet bullint. Tornar al foc i escalfar fins a obtenir una crema, evitant que bulli. Deixar refredar i gelar.
2 comentarios:
Diooooos mío!!! Con lo que a mi me gustan los postres y las avellanas!! Esta crema tiene que ser la boooooooomba...
Ruyert... te has cavado tu propia tumba... Como dice Desi, no te va a quedar otra que invitarnos a probarla!!! Je je je!
Petons!
Jajajajajajajaja.......
Vale vale....podeu venir....però que consti que no em sembla del tot bé...a veure si ens posem les piles, i també parlo per mi, i s'autoconvida alguna amiga que no tingui parella!! Que les dues que us heu convidat esteu ocupades....i no quedaria bé que us digués: Vale però soles....jajajajajajajaja
Quan vulgueu m'aviseu veniu!!
Publicar un comentario