29 enero 2007

Fondue de Formatge


Crec que l'Anna és la persona que conec a qui més li agrada el formatge... Si es tracta de pizza, sempre és als quatre formatges... si es tracta de pasta, sempre tindrà formatge... si es tracta de fondue... que sigui de formatge!!!! Per això ens ha enviat aquest regalet (de formatge) que, tot i que no és la meva devoció... segur que per a vosaltres és una altre caramelet!!! Un petò molt fort per la nova estrella de la música!!!! Muaks!




Ingredients per 4 persones:

800 gr de formatge (gruyère suïs, emmental suïs i appenzeller)
40 cl de vi blanc sec afruitat
1 gra d'all
nou muoscada
pebre negre
1 copeta de kirsch
pa per sucar

Preparació:

1. Pelem el gra d'all i el freguem per la cassola
2. Ho posem al foc i tirem el vinet
3. Ratllem el formatge i l'afegim quan el vi fumegi
4. No deixem de remanar fins que tinguem una massa lligada
5. Ara és el moment de ratllar una mica de nou moscada i afegir-hi el pebre negre mòlt
6. No parem de remanar i li tirem la copeta de kirsch
7. Encenem el fogonet i a taula.

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Ejem, ejem...

Desi dijo...

Bueno, vale, de acuerdo... ya cambio la foto!!! jejejeje!!!!

Jottunheim dijo...

Mmmmm.....quina delicia....acompanyada d'un bon vinet blanc....que el negre no es porta tan bé amb el plat, per molt que sembli el contrari.

Lo d'estrella ja ho veurem...però gràcies igualment!!

Petons Guapa!!