25 abril 2007

Patates arrebossades de la tieta Carmen


Habemus recetam!!!!!!! Sí! El nostre amic Jordi ens ha fet arribar un dels seus tresors de família, com diu ell mateix “la tieta Carmen de 91 anys, és la meva mentora culinària”
Què en farem d’en Jordi? A veure si la gent comenta aquesta recepta dient que ho ha provat a casa.. Segur que el fem feliç i es relaxa una mica!
Molts petons guapo! I recorda: “Fuera los chacras!!!!”



Ingredients:
- patates mitjanes que no es desfacin
- ous
- ametlles torrades
- farina
- ceba
- tomàquet
- all i julivert



Com es fa:
- Es tallen a rodanxes d’un dit. Es salen. S’enfarinen les patates. Un cop enfarinades es passen per l’ou.
- En una paella amb força oli es van fregint i es van posant directament en una cassola.
- En la paella on hem fregit les patates, dorem la ceba trinxada i el tomàquet trossejat. Afegim aigua i ho fem bullir força estona.
-Colem el sofregit directament sobre les patates. Ha d’haver-hi prou suc per cobrir les patates. Fem bullir les patates amb el caldo fins que siguin toves.
-Tenim preparada una picada amb un all i una mica de julivert, i després hi piquem les ametlles. Ho dissolem amb una mica d’aigua i ho afegim al guisat.
-Rectificar de sal i deixar reduir el caldo al gust.

No hay comentarios: